Skip to content

Moto-gymkhana dag 2

Wil jij ook een keertje de uitdaging aangaan om op lage snelheid, al slalommend tussen de pionnen het uitgezette parcours te volgen? Je motor van de ene kant naar de andere kant 'gooien', om die krappe bochtjes te maken met je motor bijna plat op de grond, in ieder geval voor je gevoel!

Ga jij de uitdaging aan om kennis te maken met Moto Gymkhana? Schrijf je dan nu in! Maximaal 15 deelnemers!

De Gymkhana dag

Op de Gymkhana dag wordt de basis van Moto Gymkhana uitgelegd. Na de uitleg ga je naar het opwarm-parcours om te wennen aan het rijgedrag van je motor op lagere snelheden. Als iedereen dit onder de knie heeft en de taal van de pionnen begrijpt, ga je door naar de andere onderdelen.

We rijden in kleine groepen waardoor je echt de tijd krijgt om het rijden onder de knie te krijgen. Aan het einde van de dag rijd je als een andere motorrijder naar huis en kun je terug kijken op een dag vol lol, gezelligheid en uiteraard veel rijplezier!

Eigen motor

Moto Gymkhana wordt inderdaad bereden op je eigen motor. Juist omdat Moto Gymkhana gaat over het onder controle hebben van je motor is het goed om het op je eigen motor te doen. Ben je bang om te vallen? Maak je niet ongerust, je krijgt uitleg, wordt begeleid en hebt zelf in de hand hoe hard je gaat of hoe moeilijk je het jezelf maakt.

Dit evenement vindt plaats op het terrein van de ijsclub van Nieuw-Vennep. Er is op dit terrein geen winkeltje o.i.d. Dus houd er rekening mee dat je zelf je eten en drinken moet verzorgen.

Er begint een groep om 10.00 uur en een groep om 11.00 uur (onder voorbehoud). We zijn ongeveer 16.00 uur klaar

Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer.

Gerelateerde evenementen:

10 juni, 2019

Dagtraining juni

Leer tijdens deze training hoe je ongewenste situaties in het verkeer zo veel mogelijk kan voorkomen.

Lees meer

14 juni, 2019

Rijvaardigheidsweekend, Um Will’s Pull, Luxemburg

Deze trainingen zijn zowel geschikt voor beginnende motorrijders, heropstappers, onzekere motorrijders, maar ook de wat meer ervaren rijder komt aan zijn trekken.

Lees meer

24 juni, 2019

Rijvaardigheidstraining, Um Will’s Pull, Luxemburg

Niveau gemiddeld/gevorderd. Drie dagen motorrijden in Luxemburg. Net wat uitdagender dan Duitsland. Let op! 'doordeweeksweekend'.

Lees meer

30 juni, 2019

Rijvaardigheidstraining Midlandcircuit

Kies jij voor kijken naar de TT of rijd je zelf op het Midlandcircuit! Tijdens het TT weekend, zonder tegenliggers en verkeersregels, dat ene bochtje ontelbaar keren nemen? Dat kan!

Lees meer

21 juli, 2019

Moto-gymkhana dag 3

Ga de uitdaging aan om op lage snelheid, al slalommend tussen de pionnen het uitgezette parcours te volgen.

Lees meer

28 juli, 2019

Dagtraining juli

Leer tijdens deze training hoe je ongewenste situaties in het verkeer zo veel mogelijk kan voorkomen.

Lees meer
  • zondag 19 mei, 2019
  • 10:00 - 16:00
  • 40,- euro
  • IJsclub Nieuw Vennep