Skip to content

Voorjaarsweekend, Eifelsicht, Duitsland

Geen instructie, maar gewoon voor de gezelligheid. Motorrijders en motorrijdsters onder elkaar.

Eens per jaar organiseren we een weekend waarbij iedereen zelfstandig de door ons aangeboden route (op de navigatie) gaat rijden. Natuurlijk gaan we zelf ook mee!

Waarheen?

In het weekend van 24, 25, 26 mei a.s. gaan we drie dagen en twee nachten naar Landhaus Eifelsicht, Luxemburger Straße 46, 53940 Hollerath - Hellenthal. www.eifelsicht.de

Dit hotel heeft een heerlijk terras en bar waardoor je prima met elkaar een drankje kan doen en kletsen over de motoravonturen van deze of voorgaande ritten. Op zaterdagavond is er een heerlijke BBQ die op het buitenterras (of bij slecht weer binnen) wordt genuttigd. De motoren kunnen achter het hotel in een garagebox staan die 's nachts op slot gaat.

Zelfstandig rijden

De heen- en terugreis zijn zelfstandig en op eigen tijden te rijden (we horen wel graag hoe laat je in het hotel denkt aan te komen). Er is voor de zaterdag een toertocht die gereden kan worden.

Dit weekend is geschikt voor de motorrijder die zelfstandig een route kan en wil rijden. Je krijgt vooraf een GPX bestand voor in je navigatie met daarin de heenreis, toertocht en terugreis.

De kosten zijn € 170 p.p. Hiervoor krijg je:

  • Twee nachten in een tweepersoonskamer met eigen sanitair.
  • Twee keer ontbijt.
  • Zaterdagavond een BBQ in restaurant (of buiten natuurlijk) van het Hotel (drank voor eigen rekening)
  • Een GPX bestand met een door ons uitgezette route.

Let op! het hotel heeft geen restaurant. Op vrijdagavond (de heenreis / aankomstdag) is het eten niet inbegrepen en kan je naar eigen inzicht ergens onderweg eten.

Het hotel heeft twee-persoonskamers met eigen sanitair. Dat houdt in dat als je alleen inschrijft, we je met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht op een kamer indelen. Mocht dat niet wenselijk zijn, neem dan contact met ons op over andere mogelijkheden.

Minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondering hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt (en daar doen wij altijd ons best voor).  

Gerelateerde evenementen:

14 juni, 2019

Rijvaardigheidsweekend, Um Will’s Pull, Luxemburg

Deze trainingen zijn zowel geschikt voor beginnende motorrijders, heropstappers, onzekere motorrijders, maar ook de wat meer ervaren rijder komt aan zijn trekken.

Lees meer

24 juni, 2019

Rijvaardigheidstraining, Um Will’s Pull, Luxemburg

Niveau gemiddeld/gevorderd. Drie dagen motorrijden in Luxemburg. Net wat uitdagender dan Duitsland. Let op! 'doordeweeksweekend'.

Lees meer
  • vrijdag 24 mei, 2019
  • 11:00
  • 170,- euro
  • Landhaus Eifelsicht, Hellenthal Duitsland