Skip to content

Workshop – motorcalamiteiten: wat te doen bij.. 2023

Wat leer je?
Het is eindelijk zo ver. Je hebt er al tijden naar uit gekeken: je gaat op vakantie met je motor. Toch maak je je ook wel een beetje zorgen. Een ongelukje zit in een klein hoekje, daarom bereid je motor goed voor: je banden hebben genoeg profiel, de olie is op peil, alle verlichting doet het, alle rammeltjes zijn eruit en je bagage is voorbereid op een eventueel buitje en is voldoende voorbereid op de lekkere bochtjes die je gaat maken. Ondanks een goede voorbereiding kan het gebeuren: een lekke band, remmen die het niet meer goed doen, verlichting die uitvalt, je bagage die er bijna af valt… en dan?!

Leer om te gaan met calamiteiten. Volg deze workshop en je neemt voortaan, naast je gereedschap ook een Dynaplug voor je lekke band, zekeringen, ijzerdraad, tywraps, elektradraad en een beetje lucht mee als je met de motor weg gaat.

Rob zal laten zien hoe je deze ‘gereedschappen’ kan gebruiken en hoe je veilig genoeg de weg op kunt gaan op zoek naar een definitieve reparatie.

Tijdens de workshop leer je hoe een lekke band kan repareren en wat te doen bij bijvoorbeeld een lekke  voorvorkkeerringen, een kapotte zekeringen of lampje.

Praktische informatie
De workshop is op vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur. De workshop wordt gegeven in het de werkplaats van Extress te Vijfhuizen door Rob Metselaar. De kosten voor de workshop zijn € 30,00 per persoon. Minimaal 3 personen. Maximaal 8 personen.

Voorwaarden
Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer.

Door inschrijving en betaling binnen 7 dagen gaan we er vanuit dat je de training gaat volgen. Mocht er onverhoopt een reden zijn dat je deelname niet door kan gaan dan proberen we hiervoor een oplossing te vinden. Helaas lukt dat niet altijd en kunnen we dan geen geld retourneren.
Natuurlijk houden we ons tijdens deze training aan de dan geldende corona-maatregelen. Mocht de training niet door kunnen gaan ivm corona-maatregelen dan krijg je je geld terug.

 

  • vrijdag 16 juni, 2023
  • 19:30 - 21:30
  • 30,00 euro
  • Extress, Vijfhuizen