Skip to content

Combiweekend vrij – ma, Bellevue, Vianden Luxemburg juni 2024

Wanneer
We hebben in het weekend van vrijdag 28 juni tot maandag 1 juli a.s. in Hotel Bellevue te Vianden, Luxemburg een aantal kamers gereserveerd. Hotel Bellevue is een heerlijk hotel met goede keuken, een binnenzwembad en sauna.

Met een inschrijving voor dit weekend is één van deze kamers voor jou gereserveerd. Dit weekend kan je dan de omgeving van Vianden gaan verkennen op de motor. Dit kan je zelfstandig doen of je kan aansluiten bij de andere motorrijders die met ons mee gaan. Er is een toertocht (GPX-bestand) beschikbaar.

Dagtraining
Op zaterdag bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan onze dagtraining. Deze is geschikt voor zowel beginnende- als gevorderde rijders en wordt gegeven door WRM/KGI/VRO gecertificeerde motorinstructeurs (Rob en Céline) aan maximaal 6 deelnemers te gelijk. De kosten voor een dagtraining zijn € 160 incl koffie en lunch. Je gaat met maximaal 6 andere deelnemers op stap in de omgeving van Vianden.
Meer informatie hierover kan je hier vinden: dagtraining zaterdag 29 juni --- LET OP --- Apart boeken.

Voor wie
Ook als je niet meedoet met de dagtraining kan je met dit weekend mee. Het is heel goed mogelijk om met twee personen voor het weekend in te schrijven waarbij slechts 1 persoon meedoet met de dagtraining. 

Wat
Naast een drie-gangen menu en ontbijt, krijg je van ons een GPX-bestand met een leuke heen-route en terug-route vanuit Haarlem, die je kan gebruiken om naar- en van het hotel te rijden. En natuurlijk een route om zelfstandig te rijden als je geen dagtraining volgt.

Alleen slapen?
Het hotel heeft twee-persoonskamers met eigen sanitair. Dat houdt in dat je, als je je alleen inschrijft met een andere deelnemer van het zelfde geslacht op een kamer komt te liggen. Mocht dat niet wenselijk zijn dan graag contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Er geldt een toeslag voor een 1 persoonskamer. Stuur een mailtje als je graag een 1-persoonskamer wilt. Hier zijn extra kosten aan verbonden en zijn beperkt beschikbaar.

-- Er is een mogelijkheid om 2 nachten te komen ipv 3 nachten. Neem contact op over de mogelijkheid --

De kosten voor het weekend (3 nachten incl. drie keer drie-gangen diner en ontbijt, en gebruik van zwembad en sauna) zijn € 330 p.p. Drank etc is voor eigen rekening.

Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondering hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt (en daar doen we altijd ons best voor).

 

Gerelateerde evenementen:

26 april, 2024

Combiweekend vrij – ma, Bellevue, Vianden Luxemburg eind april 2024

Wel weer even genoeg van die platte saaie wegen in Nederland of zin om lekker een weekendje motor te rijden? Ga dan lekker mee met ons combiweekend, eventueel te combineren met een dagtraining.

Lees meer

27 april, 2024

Dagtraining buitenland tijdens combiweekend, Bellevue, Vianden, Luxemburg april 2024

Je hebt al kennisgemaakt met die leuke bochtjes in het buitenland, maar je wil er wat meer van genieten. Hoe doe je dat? Een bocht goed aansnijden, de juiste snelheid voor de bocht en alles wat daarbij komt kijken. En dat dan ook nog eens in een mooie omgeving.

Lees meer

4 mei, 2024

Specialisatie rijles 2 – Voertuigbeheersing 2024

Schieten de tranen in je broek bij het zien van een steile helling? Zeker als je dan ook nog moet stoppen en wegrijden? Lastig hè; opbokken, de zijstandaard werkt toch ook heel goed?! Hard rijden is wel leuk, maar dat remmen! Kortom voldoende aanleidingen om deze specialisatieles te volgen.

Lees meer

12 mei, 2024

Extress Dagtraining mei 2024

Je gaat op je eigen motor werken aan je voertuigbeheersing en verkeersinzicht zowel op een parkeerplaats als de openbare weg. Hierdoor kan je ongewenste situaties in het verkeer zo goed mogelijk voorkomen.

Lees meer

29 juni, 2024

Dagtraining buitenland tijdens combiweekend, Bellevue, Vianden, Luxemburg juni 2024

Je hebt al kennisgemaakt met die leuke bochtjes in het buitenland, maar je wil er wat meer van genieten. Hoe doe je dat? Een bocht goed aansnijden, de juiste snelheid voor de bocht en alles wat daarbij komt kijken. En dat dan ook nog eens in een mooie omgeving.

Lees meer

6 juli, 2024

Specialisatie rijles 3 – Soepeler door het verkeer 2024

Sta je weer in de verkeerde rij voor het verkeerslicht? Vraag je je af hoe het komt dat je zo vaak onverwachts moet remmen. Wil je weten hoe je minder vermoeid van je motor kan afstappen. In deze les wordt duidelijk hoe belangrijk het is waar je je bevindt op de weg, niet alleen met je motorfiets maar ook met je gedachten.

Lees meer

7 juli, 2024

Extress Dagtraining juli 2024

Je gaat op je eigen motor werken aan je voertuigbeheersing en verkeersinzicht zowel op een parkeerplaats als de openbare weg. Hierdoor kan je ongewenste situaties in het verkeer zo goed mogelijk voorkomen.

Lees meer

13 juli, 2024

Specialisatie rijles 4 – Rijden op hogere snelheid 2024

Jij neemt je elke keer voor om de bocht op hogere snelheid lekker te gaan nemen, maar je vermoedt dat je motor toch iets anders gaat doen dan jij je voorneemt. Die berm lonkt bij elke bocht, maar jij wilt tussen de lijntjes blijven! Wat kan je anders doen? Dat is nou precies waar deze rijles over gaat.

Lees meer
  • vrijdag 28 juni, 2024
  • 330,- euro excl dagtraining
  • Hotel Bellevue, Vianden, Luxemburg