Skip to content

Dagtraining buitenland tijdens combiweekend, Bellevue, Vianden, Luxemburg juni 2024

Dagtraining in Luxemburg
In het buitenland rijden is toch echt wel wat anders dan in Nederland. Hoe je dat veilig doet en kan genieten van die heerlijke bochtjes leer je tijdens deze dagtraining.

Deze training is speciaal ontwikkeld om de vaardigheden bij het motorrijden te verbeteren. Men kan op een veilige manier meer plezier beleven aan het motorrijden.

Programma
Het ochtendprogramma staat in het teken van voertuigbeheersing. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor de kijktechniek. ‘s Middags gaan we de openbare weg op, waar diezelfde balans onder de loep wordt genomen.

Ook wordt er aandacht besteed aan de bewustwording en de herkenning van risicovolle situaties waar je als motorrijder in terecht kan komen en leer je deze om te buigen naar je eigen voordeel.

De training wordt gegeven door Rob en Céline, beide WRM-, KNMV-KGI, VRO instructeur en is zeker geen rijles zoals die bij de gewone opleiding voor het rijbewijs wordt gegeven.

Mocht er onverhoopt een reden zijn dat je deelname niet door kan gaan dan proberen we hiervoor een oplossing te vinden. Helaas lukt dat niet altijd en kunnen we dan geen geld retourneren.

Wanneer
We verblijven het weekend van 28 juni tot 1 juli a.s. in Hotel Bellevue te Vianden, Luxemburg. Tijdens dit weekend geven we op zaterdag deze dagtraining.

Wel weekend maar geen training
Ook als je niet mee doet met de dagtraining kan je met dit weekend mee. We hebben ook een aantal kamers gereserveerd in Hotel Bellevue te Vianden voor mensen die niet mee doen met de dagtraining maar wel zin hebben in een weekendje. Het is heel goed mogelijk om met twee personen voor het weekend in te schrijven waarbij slechts 1 persoon meedoet met de dagtraining. Er is een toertocht beschikbaar om zelfstandig of met andere 'achterblijvers' te rijden.

Praktische informatie:
De cursus duurt van 9.30 uur en tot ongeveer 17.00 uur. Vertrek vanaf Hotel Bellevue te Vianden.

De kosten voor deze dag zijn € 160 p.p. (incl. horeca onderweg)

Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer.

Door inschrijving en betaling binnen 7 dagen gaan we er vanuit dat je de training gaat volgen.

Annuleren kan tot 1,5 maand van te voren zonder kosten. Tot 1 maand van te voren krijg je de helft van de kosten retour. Binnen 1 maand voor vertrek kunnen wij geen kosten retourneren. Uitzondering hierop is als een andere deelnemer jouw plekje inneemt (en daar doen we altijd ons best voor).

Mocht deze dag niet door kunnen gaan ivm corona-maatregelen dan krijg je je volledig inschrijfgeld retour.

Gerelateerde evenementen:

26 april, 2024

Combiweekend vrij – ma, Bellevue, Vianden Luxemburg eind april 2024

Wel weer even genoeg van die platte saaie wegen in Nederland of zin om lekker een weekendje motor te rijden? Ga dan lekker mee met ons combiweekend, eventueel te combineren met een dagtraining.

Lees meer

27 april, 2024

Dagtraining buitenland tijdens combiweekend, Bellevue, Vianden, Luxemburg april 2024

Je hebt al kennisgemaakt met die leuke bochtjes in het buitenland, maar je wil er wat meer van genieten. Hoe doe je dat? Een bocht goed aansnijden, de juiste snelheid voor de bocht en alles wat daarbij komt kijken. En dat dan ook nog eens in een mooie omgeving.

Lees meer

4 mei, 2024

Specialisatie rijles 2 – Voertuigbeheersing 2024

Schieten de tranen in je broek bij het zien van een steile helling? Zeker als je dan ook nog moet stoppen en wegrijden? Lastig hè; opbokken, de zijstandaard werkt toch ook heel goed?! Hard rijden is wel leuk, maar dat remmen! Kortom voldoende aanleidingen om deze specialisatieles te volgen.

Lees meer

12 mei, 2024

Extress Dagtraining mei 2024

Je gaat op je eigen motor werken aan je voertuigbeheersing en verkeersinzicht zowel op een parkeerplaats als de openbare weg. Hierdoor kan je ongewenste situaties in het verkeer zo goed mogelijk voorkomen.

Lees meer

28 juni, 2024

Combiweekend vrij – ma, Bellevue, Vianden Luxemburg juni 2024

Wel weer even genoeg van die platte saaie wegen in Nederland of zin om lekker een weekendje motor te rijden? Ga dan lekker mee met ons combiweekend, eventueel te combineren met een dagtraining.

Lees meer

6 juli, 2024

Specialisatie rijles 3 – Soepeler door het verkeer 2024

Sta je weer in de verkeerde rij voor het verkeerslicht? Vraag je je af hoe het komt dat je zo vaak onverwachts moet remmen. Wil je weten hoe je minder vermoeid van je motor kan afstappen. In deze les wordt duidelijk hoe belangrijk het is waar je je bevindt op de weg, niet alleen met je motorfiets maar ook met je gedachten.

Lees meer

7 juli, 2024

Extress Dagtraining juli 2024

Je gaat op je eigen motor werken aan je voertuigbeheersing en verkeersinzicht zowel op een parkeerplaats als de openbare weg. Hierdoor kan je ongewenste situaties in het verkeer zo goed mogelijk voorkomen.

Lees meer

13 juli, 2024

Specialisatie rijles 4 – Rijden op hogere snelheid 2024

Jij neemt je elke keer voor om de bocht op hogere snelheid lekker te gaan nemen, maar je vermoedt dat je motor toch iets anders gaat doen dan jij je voorneemt. Die berm lonkt bij elke bocht, maar jij wilt tussen de lijntjes blijven! Wat kan je anders doen? Dat is nou precies waar deze rijles over gaat.

Lees meer
  • zaterdag 29 juni, 2024
  • 09:30 - 17:00
  • 160,- euro incl koffie en lunch onderweg
  • Vianden Luxemburg