Skip to content

Workshop – Aankoopcheck: waar let je op? 2024

Regelmatig krijgen wij het verzoek om even mee te denken of kijken bij het aankoop van een 'nieuwe' motor. Het is namelijk best moeilijk om door de mooie buitenkant heen te kijken en je roze bril even af te zetten.

Om met je toekomstige motor even bij ons langs te rijden is een mogelijkheid, maar meestal staat jouw droommotor niet om de hoek. En de onderhandelingen over de prijs moeten daarna nog beginnen.

Voor wie:
Iedereen die een gebruikte motor gaat kopen en het belangrijk vindt dat je zelf weet waar je op moet letten!

Wat:
Profiel van de banden, DOT-code van de banden, droogtescheurtjes, voorvorkkeerringen, remblokken, mogelijke schade, balhoofdlager, vloeistoffen enz....

Leer tijdens deze workshop waar je nog meer op kan letten en voel je vertrouwder tijdens het proefritje en de onderhandeling bij de aankoop.

Praktische informatie
De workshop is op vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur. De workshop wordt gegeven in het de werkplaats van Extress te Vijfhuizen door Rob Metselaar. De kosten voor de workshop zijn € 30,00 per persoon. Minimaal 3 personen. Maximaal 8 personen

Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer.

Voorwaarden
Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer.

Door inschrijving en betaling binnen 7 dagen gaan we er vanuit dat je de training gaat volgen. Mocht er onverhoopt een reden zijn dat je deelname niet door kan gaan dan proberen we hiervoor een oplossing te vinden. Helaas lukt dat niet altijd en kunnen we dan geen geld retourneren.

 

Gerelateerde evenementen:

4 mei, 2024

Workshop – sleutelen: ‘open hart operatie’ 2024

Altijd al eens willen weten hoe een motorblok er van binnen uitziet? Liever je eigen motorblok in één stuk laten, dan is dit een mooie gelegenheid om je kennis te vergroten.

Lees meer
  • vrijdag 3 mei, 2024
  • 19:30 - 21:30
  • 30,00 euro
  • Extress, Vijfhuizen