Skip to content

Workshop – Aankoopcheck: waar let je op?

Regelmatig krijgen wij het verzoek om even mee te denken of kijken bij het aankoop van een 'nieuwe' motor. Het is namelijk best moeilijk om door de mooie buitenkant heen te kijken en je roze bril even af te zetten.

Om met je toekomstige motor even bij ons langs te rijden is een mogelijkheid, maar meestal staat jouw droommotor niet om de hoek. En de onderhandelingen over de prijs moeten daarna nog beginnen.

Voor wie:
Iedereen die een gebruikte motor gaat kopen en het belangrijk vindt dat je zelf weet waar je op moet letten!

Wat:
Profiel van de banden, DOT-code van de banden, droogtescheurtjes, voorvorkkeerringen, remblokken, mogelijke schade, balhoofdlager, vloeistoffen enz....

Leer tijdens deze workshop waar je nog meer op kan letten en voel je vertrouwder tijdens het proefritje en de onderhandeling bij de aankoop.

De workshop is op vrijdag 13 maart a.s. van 19.30 tot 21.30 uur. De workshop wordt gegeven in het de werkplaats van Extress te Vijfhuizen door Rob Metselaar. De kosten voor de workshop zijn € 22,50 per persoon. Minimaal 3 personen. Maximaal 8 personen

Deelname aan één van de activiteiten georganiseerd door Extress is geheel voor risico van de deelnemer.

Gerelateerde evenementen:

3 april, 2020

Workshop – onderhoud en veiligheid

Niet heel onbelangrijk; is jouw motor veilig om op te rijden? Waar let je op als je dat wilt controleren? Rob neemt je mee langs alle slangetjes en vloeistoffen die van belang zijn.

Lees meer

1 mei, 2020

Workshop – Slijtage: waar let je op?

Tijdens deze workshop vergroot je je kennis van de alles wat slijt en hoe je weet of iets aan vervanging toe is (en indien mogelijk; hoe je dat zelf kan vervangen).

Lees meer

15 mei, 2020

Workshop – motorcalamiteiten: wat te doen bij..

Een ongelukje zit in een klein hoekje, bereid je motor dus goed voor. Leer omgaan met calamiteiten. Volg deze workshop en je neemt voortaan meer mee dan kettingvet.

Lees meer

5 juni, 2020

Workshop – Sleutelen: ‘open hart operatie’

Altijd al eens willen weten hoe een motorblok er van binnen uitziet? Liever je eigen motorblok in één stuk laten, dan is dit een mooie gelegenheid om je kennis te vergroten.

Lees meer
  • vrijdag 13 maart, 2020
  • 19:30 - 21:30
  • 22,49 euro
  • Extress, Vijfhuizen